Sport

Labdarúgás: nem volt szerencséje a KITE-Szegednek

Labdarúgás: nem volt szerencséje a KITE-Szegednek

2010. szeptember 4., szombat
Labdarúgás: nem volt szerencséje a KITE-Szegednek
Szolnoki vereségét követően ismét idegenben lépett pályára a KITE-Szeged NB III-as labdarúgócsapata. Sajnos a szerencséből a mai nap sem jutott osztályrészül az NB III nagyreményű újoncának.

Labdarúgó NB III Alföld csoport 4. forduló

Újbuda Kft. - KITE-Szeged 2-0 (2-0). Újbuda, 150 néző. Vezette: Pikó Attila Újbuda: Petrovics – Horváth (Budai 60'), Székely, Laki, Huszty (Lókai 41'), Kun, Lettrich (Renato 72'), Kovács, Kövesdi, Nagy T., Potemkin. KITE-Szeged: Belecan – Saulic, Gellér, Czibere, Keller J., Brinszky, Laczkó, Varga I., Balogh (Szucskó 86'), Nomel J. P. (Vágó 82'), Kovacsics (Horváth P. 55'). Gólszerzők: Lettrich (24'), Kun (35'). Kiállítás: Kovács D. (50'), ill. Saulic (66'). 90. perc: Brinszky szabadrúgásába Laki belenyúlt, majdnem öngól született. 82. perc: J. P. helyett Vágó állt be. Támad a Szeged. 80. perc: J. P. ment el a három hazai védő mellett, és egy hátulról becsúszó védő szerelni tudott. Támadunk! 72. perc: Brinszky 18 méteres szabadrúgását tolta ki Petrovics. Csere: Lettrich helyett bejött Renato. 66. perc: Könyöklés miatt Saulic is a kiállítás sorsára jutott. 60. perc: Csere a hazaiaknál: Horváth helyett Budai állt be. 50. perc: Támadólag lépett fel a Szeged, de helyzetbe nem sikerült kerülnie. Parázs jelenetekzajlottak: Kovács utána rúgott Belecannak, és kiállították. A gyenge napot kifogó Kovacsics helyett pedigHorváth állt be. 46. perc: Az Újbuda kezdte a második félidőt. Szünet45. perc: Egy jól eltalált lövéssel szerzett gólt az Újbuda, majd egy szép támadás után növelte előnyét a hazai gárda. Kiegyenlített a mérkőzés. 41. perc: Csere a hazaiknál, Huszti Dániel helyett Lókai áll be. 35. perc: GÓÓÓL... A szegedi védelem mögé íveltek be egy labdát az újbudaiak, Kun kilépett, és Belecan fölött a hálóba emelt. 2-0. 30. perc: Czibere beadása után egy hazai védő menteni akart, fejese a felső kapufáról vágódott ki, majdnem öngól... Szép erőfeszítéseket teszünk az egyenlítésért, Brinszky szabadrúgása okozott még izgalmakat. 24. perc:GÓÓÓL! Egy kifejelt labda után Lettrich bombája vágódott be a kapu jobb sarkába. 1-0. 18. perc: Mozgalmas kiegyenlített játék folyik, Brinszky szépen szlalomozott át a hazai védelmen, a tizenhatos vonalán lőtt, könnyedénvédett a hazai kapus. 10. perc: A hazaiak már a mérkőzés elején letámadták a szegedieket. Kovács Dávid közeli lövését a gólvonalról vágták ki a szegedi védők. Egy ellentámadást követően Kovacsics centikkel maradt le Varga beadásáról. Beharangozó írásunk a találkozóról itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.