Sport

Labdarúgás: SZVSE-győzelem Hegyesi-duplával

Labdarúgás: SZVSE-győzelem Hegyesi-duplával

2010. szeptember 26., vasárnap
Labdarúgás: SZVSE-győzelem Hegyesi-duplával

Megszületett a várva várt győzelem, számtalan döntetlent követően a Nagymágocs ellen sikerült begyűjtenie a három bajnoki pontot a SZVSE-Gyálarét csapatának a labdarúgó megyei I. osztályban.

Hozták a kötelezőt a szegediek a megyei I. osztály 7. fordulójában, szombaton ugyanis magabiztosan múlták felül a Nagymágocs gárdáját. A hazaiak a 12. percben

Mangó Ferenc

góljával szeretek vezetést, s bár négy minutummal később

Markovics István

egyenlíteni tudott, a 18. percben

Hegyesi Zsolt

találata révén már ismét a vasutasoknál volt az előny. Sokkal jobban futballoztak ellenfelüknél Fröhlichék, jóval többet birtokolták a labdát, az igazi helyzeteket is ők dolgozták ki. A fordulást követően is ők játszottak fölényben, s a 77. percben Hegyesi Zsolt másodszor is beköszönt, erre pedig már nem lehetett válaszuk a látogatóknak. A sok hibával tarkított meccset végül 3-1-re nyerték a vendéglátók. A veretlen SZVSE-Gyálarét (két győzelem és öt döntetlen a mérleg) jelenleg 11 ponttal áll a tabellán. A következő fordulóban október 2-án (szombaton) 15 órakor Kiszomboron lép pályára

Bóka Ferenc

alakulata.

A labdarúgó megyei I. osztály 7. fordulójában:

SZVSE-Gyálarét – Nagymágocs SE 3-1 (2-1).

Gyálarét, 200 néző, vezette: Hegyesi Gábor.

SZVSE:

Reguli – Földeák, Hegyesi Á., Ágoston, Virág, Simon (Környei 46'), Beleznai (Fábián 56'), Fröhlich, Dürgő, Hegyesi Zs., Mangó (Kenderesi 70'). Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Nagymágocs:

Soós – Sándor, Borbás, Magyar, Takács, Kovács, Makai, Fejes (Nagy 52'), Markovics I., Szepesi, Markovics N. (Fazekas-Vígh 55'). Vezetőedző: Libor Zoltán.

Gólszerző:

Hegyesi Zs. 2 (18', 77'), Mangó (12'), illetve Markovics I. (16').

Sárga lap:

Fröhlich (56'), Hegyesi Zs. (66'), Földeák (80'), illetve Makai (38'), Kovács (62'). Bóka Ferenc:

„Nem különösebben nagy iramú meccsen megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk. A rengeteg döntetlen után nagyon kellett már nekünk ez a siker. Kiemelném Fröhlich Tamás és Ágoston Péter kiváló játékát.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.