/

Elsodorta a kislányt, majd elhajtott

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 17 éves szegedi fiatalemberrel szemben, aki tegnap délután elsodort egy 9 éves kislányt, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszíni szemle adatai szerint egy 17 éves szegedi fiatalember az általa vezetett Renault Megane-nal haladt Szegeden a Csorba utcán. Az Olajbányász térnél lévő kijelölt gyalogos átkelőhelynél megállt, mivel neki jobb kéz felől három kislány állt a járdán. Ezt követően, amikor a 9 éves kislány lelépett az úttestre, az autós is elindult, melynek következtében a visszapillantó tükörrel elsodorta a kislányt és áthajtott a lábfején is. A 17 éves fiatalember azonban nem állt meg, hanem segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A kislány szerencsére csak könnyebben sérült meg.

A tanúk elmondása alapján a Szegedi Rendőrkapitányság azonosította a bűncselekmény gyanúsítottját, akit még az este folyamán előállítottak. Gyanúsítottkénti kihallgatása során a vallomástételt megtagadta.

Előző sztori

Röplabda: HPQ-vereség Kecskeméten

Következő sztori

Fél év alatt tönkrementek a padok a huszárszobornál + PANORÁMA