Bulvár

Elfogták Röszkénél a fegyveres rablót

Elfogták Röszkénél a fegyveres rablót

2010. szeptember 2., csütörtök
Elfogták Röszkénél a fegyveres rablót

Egy Németországban elkövetett fegyveres rablás miatt körözték azt a szerb férfit, akit tegnap délután fogtak el a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 28 éves férfi egy autóbusz utasaként jelentkezett belépésre az országba, ekkor fedezték fel, hogy szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, mivel a német hatóságok elfogását rendelték el. A fegyveres rablás elkövetésével gyanúsított férfi egyébként más névre kiállított útlevéllel utazott, így a rendőrök a rendelkezésre álló fotó alapján ismerték fel. Az autóbusz átvizsgálása során egyébként előkerültek az eredeti okmányai is. A bűnözőt a határrendészek előállították, majd értesítették az ORFK schengeni kapcsolattartó központját (Sirene Iroda), akik megteszik a további intézkedéseket az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.