Bulvár

Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink

Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink

2010. szeptember 9., csütörtök
Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink
A hét kérdése rovatunkban a halászléfőző fesztiválhoz kapcsolódóan versenyeztettük meg Szeged legnépszerűbb halászcsárdáit. Több ezren szavaztak portálunkon arról, hogy a tradicionális szegedi halételt melyik étteremben készítik el a legjobban. A babérkoszorút az Algyői Halászcsárda vitte el. Hat szegedi csárdának a főztjéről kérdeztük olvasóinkat. A legkevesebb szavazatot 9%-ot a Roosevelt Téri Halászcsárda kapott, őt a fehértói követi10%-kal, a Jobb Mint Otthon Kisvendéglő és az Öreg Körőssy Halászcsárda holtversenyben 13%-kal végzett, ezüstérmes lett a Kiskörőssy Halászcsárda 25%-kal, míg a dobogó legfelső fokán az Algyői Halászcsárda végzett, olvasóink 30%-ának voksa alapján gratulálunk! „Nincs semmi különleges titka a halászlevünknek” – mesélte portálunknak Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa. „Egyszerűen csak annyi, hogy kiemelten ügyelünk arra, hogy mindig friss halból főzzünk, és az alapanyagok kiválasztásánál is a minőség az első szempont: csak makói hagyma és első osztályú szegedi paprika kerül a hallébe. Ez egy egyszerű étel, aminek az intenzív, friss halízét hagymával és a pirospaprikával hangsúlyozzuk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.