Sport

Labdarúgás: kikapott Makón a KITE-Szeged

Labdarúgás: kikapott Makón a KITE-Szeged

2010. augusztus 1., vasárnap
Labdarúgás: kikapott Makón a KITE-Szeged

Az NB II-es gárda néhány játékosából és tehetséges fiatalokból álló Makói FC "vegyessel" mérkőzött vasárnap délelőtt a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Az NB III-as bajnokság rajtjára készülő Tisza-partiak 2-1-es vereséget szenvedtek.

A két együttes háromszor harminc percen keresztül viaskodott Makón a vasárnapi hőségben. A vendégek kerete továbbra is alakulóban van, ennek ellenére a mezőnyben jól futballoztak, teljesen egyenrangú ellenfelei voltak

Kolozsvári János

tanítványainak. A kapu előtt azonban rendre elfogyott a szegediek tudománya, a kialakított helyzeteket sorra hibáztak el - csak

Varga István

tudott a kapuba tanulni. Az összeszokottság terén is mutatkoznak még hiányosságok, elsősorban ez okozta, hogy két hazai kontrával szemben tehetetlennek bizonyultak a Brinszky-legények, miáltal a vendéglátók győztesen vonulhattak le a játéktérről. A KITE-Szeged jövő szombaton, augusztus 7-én a szegedi klubcsapatok tornáján vesz részt, vasárnap Csengelén szerepel, de a szakmai stáb tervei szerint a hét közben is lesz még felkészülési mérkőzésük.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Makói FC "vegyes" - KITE-Szeged 2-1 (1-0, 0-0, 1-1).

Makó.

KITE-Szeged:

Zs. Belecan (Virágh T.) - Kormányos K. (Krisztin-Németh T.), Kazán A. (Sontra G.), S. Savlity, Gellér G., Laczkó J. (Gémes M.), Nagy A., Szucskó Zs., Czibere A., Varga I., Brinszky A. (Papp Z.). Játékos-edző: Brinszky Adrián.

Gólszerzők:

Kószó, Kovács, illetve Varga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.