Labdarúgás: kikapott Makón a KITE-Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az NB II-es gárda néhány játékosából és tehetséges fiatalokból álló Makói FC “vegyessel” mérkőzött vasárnap délelőtt a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Az NB III-as bajnokság rajtjára készülő Tisza-partiak 2-1-es vereséget szenvedtek.

A két együttes háromszor harminc percen keresztül viaskodott Makón a vasárnapi hőségben. A vendégek kerete továbbra is alakulóban van, ennek ellenére a mezőnyben jól futballoztak, teljesen egyenrangú ellenfelei voltak Kolozsvári János tanítványainak. A kapu előtt azonban rendre elfogyott a szegediek tudománya, a kialakított helyzeteket sorra hibáztak el – csak Varga István tudott a kapuba tanulni. Az összeszokottság terén is mutatkoznak még hiányosságok, elsősorban ez okozta, hogy két hazai kontrával szemben tehetetlennek bizonyultak a Brinszky-legények, miáltal a vendéglátók győztesen vonulhattak le a játéktérről.

A KITE-Szeged jövő szombaton, augusztus 7-én a szegedi klubcsapatok tornáján vesz részt, vasárnap Csengelén szerepel, de a szakmai stáb tervei szerint a hét közben is lesz még felkészülési mérkőzésük.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Makói FC “vegyes” – KITE-Szeged 2-1 (1-0, 0-0, 1-1). Makó.
KITE-Szeged: Zs. Belecan (Virágh T.) – Kormányos K. (Krisztin-Németh T.), Kazán A. (Sontra G.), S. Savlity, Gellér G., Laczkó J. (Gémes M.), Nagy A., Szucskó Zs., Czibere A., Varga I., Brinszky A. (Papp Z.). Játékos-edző: Brinszky Adrián.
Gólszerzők: Kószó, Kovács, illetve Varga.

Előző sztori

Laurinyecz Sándor: Csapat nélkül nincs eredmény + HANG

Következő sztori

Ágyúlövésektől voltak hangosak a szőregi utcák vasárnap + FOTÓK + PANORÁMA