Bulvár

Egyórás várakozás Röszkénél mindkét oldalon

Egyórás várakozás Röszkénél mindkét oldalon

2010. augusztus 1., vasárnap
Egyórás várakozás Röszkénél mindkét oldalon

Röszkén befelé irányban a buszforgalomban egy, míg a személyforgalomban szerbiai és magyar oldalon is egy-egy, azaz összesen két óra a várakozási idő - tájékoztatott Tuczakov Szilvána sajtószóvivő. Kifelé, bár a forgalom intenzív, de folyamatos.

Befelé irányban a személyforgalmat nyolc, míg a buszforgalmat két sávon engedik. Javasolják azokaknak, akik Szerbiából kívánnak az országba belépni, hogy válasszák a Tiszaszigeti vagy a Tompai Határátkelőhelyet. Előbbit azzal a korlátozással, hogy csak magyar és szerbiai állampolgárok vehetik igénybe, 8-18 óra között.

Két afgán bandukolt az úton...

Újabb határsértőket fogtak el vasárnap hajnalban Szeged határában. Egy szolgálatba tartó határrendész figyelt fel az 55-ös főút mentén bandukoló két férfire. Szolgálatba helyezve magát igazoltatta őket, és kiderült, hogy olyan irat nincs náluk, mely jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolná. A két férfi egyébként afgán állampolgár. Velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.