Bulvár

Ezen a hétvégén is nagy forgalomra kell számítani

Ezen a hétvégén is nagy forgalomra kell számítani

2010. július 23., péntek
Ezen a hétvégén is nagy forgalomra kell számítani

Ezen a hétvégén is nagy forgalom várható a közutakon; lassítja a közlekedést, hogy az országos közúti hálózaton kétszáz helyen végeznek útfelújítást - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint sávelhúzásos terelések miatt több autópályán is sebességkorlátozásra és emiatt torlódásra kell számítani. Útfelújítások miatt forgalomterelésre kell számítani az M0-ás régi szakaszán; az M1-es autópályán a 34. és a 37., az 56. és az 58., valamint a 103. és a 105. kilométer között; az M3-as 27. és 29. kilométer közötti szakaszán; az M5-ösön Budapest felé a 95. és a 91., továbbá a 114. és a 110. kilométer között; valamint az M7-esen a 15. és a 16. kilométer között. A határátkelőhelyeken az idegenforgalmi szezon, valamint a hazautazó vendégmunkások miatt továbbra is torlódások várhatók. A rendőrség szerint a röszkei autópálya-átkelőn akár többórás várakozásra, a letenyein pedig fél-egy órás várakozásra kell készülni. Ha az autópálya-határátkelőhelyeken jelentős torlódás alakulna ki hétvégén, valamint hétfő és kedd délelőtt, akkor a közúti határátkelőhelyek felé terelik a forgalmat. Emiatt a tompai, az ártándi, valamint a záhonyi közúti átkelőnél hosszabb, akár két-háromórás várakozás is előfordulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.