Bulvár

Eltűnt személyt keres a rendőrség

Eltűnt személyt keres a rendőrség

2010. július 27., kedd
Eltűnt személyt keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Deák Gábor 40 éves szegedi lakost, aki 2010. április 21-én a reggeli órákban lakásáról ismeretlen helyre távozott, jelenlegi tartózkodási helye nem ismert - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Deák Gábor

175 cm magas, erős testalkatú. Arca kerek, orra lapos, haja fekete tüskés, fejtetőn kopaszodik. Arca borostás, különös ismertetőjele nincs. Eltűnésekor zöld színű munkás overallt viselt. Nála volt a munkahelyéhez szükséges belépőkártyája is, valamint egy kulcscsomó, melyen egy Ford személygépkocsi kulcsa is rajta volt. Kérjük, hogy aki Deák Gábor jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, értesítse a Szegedi Rendőrkapitányságot a 62/562-400-as telefonszám 18-26-os mellékén, vagy hívja a rendőrség 107-es, 112-es hívószámát, illetőleg az ingyenesen hívható TELEFONTANÚ 06-80-555-111 számát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.