Sport

Egy torna az FK-születésnapra

Egy torna az FK-születésnapra

2010. július 29., csütörtök
Egy torna az FK-születésnapra

Öt év telt el azóta, hogy egy maroknyi szegedi futballszurkoló – az épp aktuálisan becsődölt "profi" csapat romjain – megalapította az FK 1899 Szeged egyesületet azzal a céllal, hogy megóvja a kék-fekete színt, a diszkoszvetős címert és az elődök évszázados örökségét, egyben pedig az amatőr labdarúgás kereteit biztosítsa. A szurkolók csapata a Kisstadionban ünnepi tornát rendez a hétvégén.

Az ötéves évfordulót egy közös focizással ünneplik meg az FK tagjai és szimpatizánsai 2010. július 31-én 10 órától a szegedi Kisstadionban. A szervezők számítanak az FK család minden tagjára: jelenlegi és egykori játékosokra, szurkolókra, ultrákra, segítőkre, támogatókra. A belépés ingyenes, de a szurkolók adományokat elfogadnak az utánpótlás csapataik versenyeztetésére. A futball mellett büfé és grillezés „segíti” a szórakozást

Születésnapi labdarúgótorna:

Csapatok:

FK „celeb” FK „retro” FK „ifi” Ultras

Mérkőzések:

10:00., FK „ifi” – FK „celeb” 10:35., FK „retro” – Ultras 11:10., FK „celeb” – Ultras 11:45., FK „ifi” – FK „retro” 12:30., FK „ifi” – Ultras 13:05., FK „celeb” – FK „retro”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.