Közélet

A városokban lesznek jobbikos polgármesterjelöltek

A városokban lesznek jobbikos polgármesterjelöltek

2010. július 30., péntek
A városokban lesznek jobbikos polgármesterjelöltek

Bemutatta az új Csongrád megyei elnökségét a Jobbik pénteken. A sajtótájékoztatón megtudhattuk azt is, hogy a tízezernél nagyobb lélekszámú településeken a radikális párt indítani fog polgármesterjelölteket, akiknek személyéről augusztus második hetében értesítik a közvéleményt.

A Jobbik Csongrád megyei szervezetének elnöke

Tóth Péter

, az alelnökök:

Dudás Zoltán

a csongrádi körzetből,

Pataki János

Szentesről,

Kovács Sándor

Hódmezővásárhelyről és Makó képviseletében

Fazekas Ferenc

. Az elnök elmondása szerint pártjuk egy nyilatkozatot állított ki, melyben meghatározták a kampánystratégiájukat. Baloldali jelölteket egyáltalán nem támogatnak, a kistelepüléseken pedig, ahol valóban független polgármesterjelöltek indulnak, és a Jobbik nem indít jelöltet, ott a lakosság véleménye alapján döntenek arról, hogy kit támogatnak. Dudás hozzátette, hogy kistelepüléseken nem lehet cél, hogy politikai játszmák színtere legyen a közösség, de a tízezer fő feletti településeken indítanak polgármesterjelöltet. Az önkormányzati képviselőjelöltek pedig az augusztus 7-i családi napon a Felső Tisza parton, a Horthy Miklós-úszóház előtt mutatkoznak majd be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.