Bulvár

Megütötte a buszsofőrt a 18 éves fiatal

Megütötte a buszsofőrt a 18 éves fiatal

2010. június 17., csütörtök
Megütötte a buszsofőrt a 18 éves fiatal

Megütötte a 83-as autóbusz sofőrjét egy 18 éves fiatalember Szegeden szerdán hajnalban, mert rászólt, hogy nem utazhat az ablakon kilógva – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A fiatalember két társával tegnap hajnalban szállt fel a 83-as autóbuszra a Dugonics tér - Gogol utcai buszmegállóban. A fiatalok hangoskodtak, majd a 18 éves fiatal kinyitotta az ablakot és menet közben kilógott rajta. A sofőr megállt és rászólt az utasra, hogy így a busz nem megy tovább. A gyanúsított előre ment, szóváltásba keveredett a jármű vezetőjével, majd egy alkalommal meg is ütötte. Ezután leszálltak a járatról és elindultak a Mars tér irányába. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján mindhárom fiatalembert megtalálták és előállították. Kiderült, hogy a 18 éves gyanúsított előző nap érettségizett, ezt ünnepelte barátaival. Ennek során vélhetően kábítószert is fogyasztott, ugyanis az elvégzett immunkémiai gyorsteszt pozitív lett. A fiatalember ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és visszaélés kábítószerrel vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.