/

Torlódás várható Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Várakozással telhet a határátlépés Röszkén a hétvégét illetően. Tegnap este egyórás várakozás alakult ki a Röszkei határátkelőhely kilépő oldalán – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az iskolaszünetek kiadásával megkezdődtek a szabadságolások Nyugat-Európában. Így számítani kell hazánkon áthaladó Szerbia irányába kilépni szándékozó hazatérő vendégmunkások nagyobb tömegével határainkon.
30 percet meghaladó várakozás már a pénteki napon is a déli órákban, egy órát meghaladó pedig a délutáni órákra a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán alakulhat ki. Ez a tendencia várható a szombaton egész nap, illetve vasárnap az esti órákig. A határátkelőhely belépő oldalán folyamatos forgalommal számolnak, nagyobb várakozásoktól mentesen.
A Szerbiába utazóknak javasolják a Tiszasziget közúti, valamint a Tompa közúti határátkelőhelyeket, ahol várakozásmentesen léphetnek ki hazánkból.

Előző sztori

Őzriadó – vadállat rohangál a belvárosban + VIDEÓ

Következő sztori

Zsebkendőt hozott, DVD-lejátszót vitt