Születésnapi fociünnep május 21-én a Dózsa-pályán

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A szegedi labdarúgás május 22-én ünnepli 111. születésnapját, ezért előtte való nap, május 21-én (pénteken) egy igazi futballgálával tisztelegnek a szurkolók és a szakma képviselői városunk labdarúgása előtt a SZEGEDma.hu, az Együtt a Szegedi Labdarúgásért és a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) szervezésében a Dózsa-pályán. Igazi rangadó is lesz: a Szeol öregfiúk mérkőzik meg a Ferencváros veteránjaival.

A szegedi futball 110 éves születésének évfordulóján, 2009. május 22-én tartott hagyományteremtő ünnepséget portálunk és az Együtt a Szegedi labdarúgásért szurkolói mozgalom. Most tehát második alkalommal oszthatjuk ki a CSLSZ támogatásával az akkor alapított díjakat (A szegedi labdarúgás díszpolgára, A szegedi labdarúgó-utánpótlásáért, A szegedi labdarúgás jövőjéért). Idén először életműdíjat is átadunk. A rendezvényt külön támogatja, s valószínűleg focimezt is húz majd Kiss-Rigó László megyés püspök.

Az első mérkőzés pénteken 14 órakor kezdődik: a gyulai Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia és Csongrád megye válogatottjának 15 éves fiataljai mérik össze tudásukat. 15.45-kor a SZVSE – Szegedi Dózsa öregjei csapnak össze, utána díjátadás következik 16.40-kor, majd a nap mérkőzése: a Szeol és az FTC senorjainak játéka 17 órakor kezdődik.

A Hunyadi téri Dózsa-pályára mindenkinek ingyenes a belépés május 21-én (pénteken) – hangzott el a Szeged Étteremben tartott sajtótájékoztatón, melyen Nógrádi Tibor, a CSLSZ megbízott főtitkára, Pintér M. Lajos, a SZEGEDma.hu főszerkesztője és Bakai Csaba, a CSLSZ elnöke vett részt.

Default thumbnail
Előző sztori

MOL kajak-kenu Vk – Szolnokon át Szegedre

Default thumbnail
Következő sztori

Hátország: nagyszerű iksz az Algyő-SZVSE-től

Legutóbbi hasonló cikkek