Gazdaság

Szegeden új ügyfélcentrumot nyitott az AXA

Szegeden új ügyfélcentrumot nyitott az AXA

2010. május 29., szombat
Szegeden új ügyfélcentrumot nyitott az AXA
Nagy Koppány, az AXA csoport Magyarország országos fiókhálózat igazgatója nyitotta meg ünnepélyesen a pénzügyi szolgáltató legújabb ügyfélcentrumát Szegeden, a Kelemen utca 7. szám alatt. Hétköznaponként nyolctól ötig várják majd régi és új ügyfeleiket. Az AXA csoport Magyarország 2008 óta van jelen Szegeden, eddigi fiókját a Széchenyi téren működtette. Május 28-tól az új Ügyfélcentrum az eddiginél frekventáltabb helyen, kibővített szolgáltatásokkal és létszámmal, folyószámla-vezetéssel, utasbiztosítással, egészség- és nyugdíjpénztárral kapcsolatos ügyintézés mellett személyre szabott lakáshitel tanácsadással várja az ügyfeleket. Mindemellett munkatársai természetesen befektetési-, megtakarítási –, valamint nyugdíjprogramok kidolgozásában is az érdeklődők rendelkezésére állnak. „Örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink számára az AXA pénzügyi szolgáltatásai egyre több helyen és könnyebben válnak elérhetővé. A szegedi ügyfélcentrummal kiegészülve országszerte 22 irodában várjuk a hozzánk fordulókat. Budapesten kívül 11 városban található képviseletünk, és pénzügyi tanácsadóink segítségével, személyes konzultáció keretében az ország bármely pontján ügyfeleink rendelkezésére állunk” – mondta el megnyitó beszédében Nagy Koppány fiókhálózati igazgató. Hozzátette, hogy a most megnyitott ügyfélcentrum csak helyszínében új, az AXA filozófiájára építve a kiszolgálás minőségében, valamint termékeink pontos, ügyfélbarát ismertetésében továbbra is szeretnénk hozzáadott értéket nyújtani. Törekedtek arra is, hogy otthonosan rendezzék be a centrumot. Nagy Koppány elmondta, hogy nem márványra és külsőségekre költöttek, egyfajta pénzügyi üzletet képzeltek el, nem pedig egy szigorú bankfiókot. Az új, frekventált helyre történő költözésükkel nem titkolt szándékuk, hogy szeretnék jobban megközelíteni az „utcai” ügyfeleket – tudtuk meg Tóth Csabától, a szegedi ügyfélcentrum vezetőjétől. A Bank hétfőtől péntekig várja ügyfeleit 8 és 17 óra között.

Az AXA Csoport

Az AXA a pénzügyi biztonság terén a világ egyik vezető szolgáltatója. Üzleti tevékenységét földrajzilag tág területen végzi, főbb központjai Nyugat-Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségében találhatók. 2009-ben az IFRS szerinti bevétele 90,1 milliárd euró volt, míg az IFRS szerinti haszon elérte a 3,6 milliárd eurót. Az AXA törzsrészvényeit AXA néven a párizsi tőzsdén jegyzik és forgalmazzák. Az AXA ADS-t (amerikai letéti részvényt) AXA jelöléssel a New York-i tőzsde jegyzi. Az AXA csoport magyarországi vállalatai és partner pénztárai az AXA Biztosító Zrt., az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe, az AXA Nyugdíjpénztár, az AXA Önkéntes Egészségpénztár, a Premium Magánnyugdíjpénztár, az AXA Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., az AXA Személyes Pénzügyek Tanácsadó Kft. és az AXA Szolgáltató Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.