Sport

Labdarúgás: Ásotthalmon botlott a SZVSE-Gyálarét

Labdarúgás: Ásotthalmon botlott a SZVSE-Gyálarét

2010. május 31., hétfő
Labdarúgás: Ásotthalmon botlott a SZVSE-Gyálarét

Rangadót veszített Ásotthalmon a SZVSE-Gyálarét, mely legjobb góllövőjét nélkülözni kényszerült a vasárnapi összecsapáson. Hegyesi Zsoltéknak így is jó esélyük van az ötödik hely megszerzésére.

A mesterlövészek megyei listájának éllovasa, az öt sárga miatt eltiltott

Völgyi Roland

nélkül lépett pályára a SZVSE-Gyálarét az Ásotthalom otthonában. A hazai gárda lépett föl támadólag, s az első félidőben szinte végig mezőnyfölényben játszott. Számos helyzetet is kialakítottak Andróczkiék, s csak a bravúrosan védő

Udvari Tamásnak

volt köszönhető, hogy a vezetést – ekkor még – nem tudták megszerezni. A második játékrészben azonban már nem kellett sokat várni a hazai találatra, egy védelmi hibát kihasználva előnybe került az Ásotthalom. Kicsit összekapták magukat a vasutasok, s nem sokkal később egyenlíteni is tudtak:

Mangó Ferenc

váltotta gólra a

Hegyesi Zsolt

elleni szabálytalanság miatt jogosan megítélt büntetőt. Pontot azonban mégsem tudtak szerezni a vendégek, hiszen a 75. percben

Kenderesi Márton

labdát veszített térfelén, a kontrát pedig pontosan vitte végig a hazai alakulat, s mattolták is Udvarit. Megérdemelten nyerte meg a meccset a vendéglátó. A SZVSE-Gyálarét jelenleg 50 pontos, s két fordulóval a vége előtt biztossá vált, hogy az ötödik helynél előrébb már nem végezhet. Az ötödik helyhez már csak egyetlen pontra van szüksége a csapatnak. Lajkóék június 6-án (vasárnap) 17 órai kezdettel a Kiszombor KSK-t látják majd vendégül Gyálaréten.

A labdarúgó megyei I. osztály 28. fordulójában:

Ásotthalom TE

SZVSE-Gyálarét 2-1 (0-0).

Ásotthalom, 200 néző, vezette: Wengertner András.

Ásotthalom:

Ábrahám – Papp, Rasztik, Bordás, Németh, Pataki, Kothencz, Szlobodnyik (Mihalkó), Andróczki, Kisa (Baka), Ottlik (Bokányi). Edzők: Hevesi Tibor, Gyenge Balázs.

SZVSE-Gyálarét:

Udvari – Szigeti, Virág, Hegyesi Á., Ágoston, Simon, Dürgő, Kenderesi (Muhi), Hegyesi Zs., Lajkó, Mangó (Szőri). Vezetőedző: Fülöp László.

Gólszerző:

Kisa, Andróczki, illetve Mangó (11-esből). Fülöp László:

„A csapat rosszul, sok hibával futballozott, a játékosaim keveset futottak, de annál többször adták el a labdát. Csak Udvari Tamással, Simon Istvánnal és Hegyesi Zsolttal voltam elégedett. Az Ásotthalom sokkal jobban akarta ezt a sikert, s megérdemelten is kerekedett fölénk. Megyünk tovább az ötödik helyért, ami ettől a fiatal csapattól szép eredménynek számítana. Szeretnénk legyőzni hétvégén a Kiszombort.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.