Bulvár

Baleset az 5-ös főúton Szeged közelében (Frissített)

Baleset az 5-ös főúton Szeged közelében (Frissített)

2010. május 14., péntek
Baleset az 5-ös főúton Szeged közelében (Frissített)

A rendőrség korábbi közlésével ellentétben nincs sérültje annak a balesetnek, amely az 5-ös számú főúton Szeged közelében történt péntek reggel, továbbá a frontális ütközésről szóló korábbi közlést is pontosította a hatóság.

A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint egy kisteherautó és egy személygépkocsi Kistelek felől Szeged felé haladt. A személyautó sofőrje előzésbe kezdett, azonban a kisteherautó közben balra akart kanyarodni. A kisteherautó észlelte az előzésbe kezdő sofőrt, ezért visszahúzódott a sávjába, de közben így tett a mögötte haladó személyautó sofőrje is és hátulról nekiütközött a kisteherautónak. A baleset következtében a személyautó árokba borult, míg a kisteherautó felborult az úttesten. A helyszínre érkező mentők - a korábbi bejelentéssel ellentétben - sérültet nem találtak. Tíz órakor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy véget ért a baleset helyszíni szemléje, és megszűnt a korábbi útzár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.