Gazdaság

A Napfényfürdő mellett a Hotel Forrást is átadták

A Napfényfürdő mellett a Hotel Forrást is átadták

2010. május 19., szerda
A Napfényfürdő mellett a Hotel Forrást is átadták

Befejeződött a szegedi Hunguest Hotel Forrás 2,2 milliárd forintos felújítása, a 196 szobás szálloda négycsillagos besorolással nyitott újra a régió legnagyobb fürdője, a Napfényfürdő Aquapolis szomszédságában.

A szálloda a felújítás előtt, 2008-ban a Hunguest lánc egyik legjobban teljesítő egységeként zárt be, most pedig a hazai négycsillagos hotelek közül az egyik legszebbként nyitott újra – mondta

Hülvely István

, a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója a beruházás szerdai átadóján. A Skybuilder Építőipari Zrt. kivitelezésében megvalósult beruházás költségeiből 600 millió forintot európai uniós támogatás fedezett, ezt banki hitel és a cég saját forrása egészítette ki – tudatta a szakember. A hotel a teljes körű külső és belső felújítása mellett egy konferenciaközpontnak otthon adó új szárnnyal is bővült, melyben egy 450, egy 150 és egy 50 fős terem található. A légkondicionált szálloda szobaszáma 177-ről 196-ra emelkedett. A szobák között 34 minden igényt kielégítő luxus apartman és lakosztály is található, amelyek egy része kandallóval és jacuzzival is felszerelt. Az átalakítás során bővült a szálloda szolgáltatásainak sora, amely így egyaránt komplex szolgáltatást tud nyújtani a konferencia-, a wellness- és a várositurizmus piacán.

Maklári Lászlóné

szállodaigazgató a márciusi részleges nyitás óta eltelt hetek tapasztalatairól szólva közölte, a vendégek is kedvezően fogadták a megújult Hotel Forrást, több hétvégén is teltház volt, s két nagyszabású konferenciát is rendeztek már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.