Sport

Vízilabda: döntetlent játszott a Szeged Beton a Honvéddal

Vízilabda: döntetlent játszott a Szeged Beton a Honvéddal

2010. április 5., hétfő
Vízilabda: döntetlent játszott a Szeged Beton a Honvéddal

A férfi vízilabda ob I-ben a Szeged Beton együttese Budapesten játszott. A Szeged már két góllal vezetett, de a vége döntetlen lett.

A Szeged Beton ob I-es vízilabdacsapata a harmadik hely megtartásáért szállt vízbe húsvéthétfőn Budapesten a Honvéd ellen. Ha ezt valaki irigyli a vízilabdásoktól, akkor az magára vessen. A két együttes presztízscsatát vívott, végig kiélezett volt a mérkőzés. Az első negyedben a csapatok nem igen figyeltek védekezésre, potyogtak a gólok, aminek lehet, hogy az edzők nem örültek, de a közönség annál inkább. A félidőben még a Szeged vezetett egy góllal, amit a harmadik játékrészben viszont a Honvéd kiegyenlített. Az utolsó előtti nyolc percben, a Szeged két góllal is vezetett, de előnyét nem tudta megtartani. A záró negyedben egy-egy gól esett, és a találkozó vége pontosztozkodás lett.

Vízilabda ob I., férfiak

Domino Honvéd - Szeged Beton 9-9 (3-4, 2-2, 3-2, 1-1)

Budapest. Vezette: Petik, Madarasi.

Honvéd:

Gergely - Székely, Salamon 1, Matajsz, Szívós 2, Bátori 1, Gór Nagy 1. Csere: Lévai (kapus), Kállay, Marnitz 1, Jansik 1, Mezei, Paján 2, Borsós. Edző: Vad Lajos.

Szeged Beton:

Baksa - Juhász, Vindisch 1, Komlósi, Molnár 3, Lehmann, Török 1. Csere: Somogyi 3, Kayes, Varga, Ágner, Busila 1, Kuncz. Edző: Kásás Zoltán.

Gól - emberelőnyből:

10/3 illetve 9/1. Ötméteresből: 1/1 illetve 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.