Közélet

MSZP-kampány: szórólap, telefon, hirdetés

MSZP-kampány: szórólap, telefon, hirdetés

2010. április 17., szombat
MSZP-kampány: szórólap, telefon, hirdetés

Aktivistákkal, szórólapokkal, óriásplakátokkal, személyes levelekkel, támogatói nyilatkozatokkal, hirdetésekkel és automatikusan kezdeményezett telefonhívásokkal kampányol a MSZP a "demokrácia mellett, a teljhatalom ellen" abban a 57 egyéni körzetben, ahol jövő vasárnap második fordulót tartanak - tudta meg szombaton az MTI szocialista forrásból.

Az MTI értesülése szerint több olyan kampányelemet igyekeznek használni a szocialisták a következő egy hétben, amellyel személyesen érhetik el a választópolgárokat az 57 "állva maradt" körzetben. Az MSZP tájékoztatása szerint a szocialista párt aktivisták segítségével, illetve postai úton olyan szórólapot juttat el az érintett körzetek háztartásaiba, amelyen a jelölt felhívja a választók figyelmét a második forduló szocialisták szerinti tétjére. A több mint 50 egyéni választókerületben új, második fordulós óriásplakátokat tettek ki a szocialisták: az aktivitásra buzdítják az első fordulós támogatóikat, és azokat, akik "meg akarják akadályozni Orbán Viktor korlátlan teljhatalmát". Helyi, úgynevezett dm-levéllel célzottan, személyre szólóan küldik el, több helyen külön írtak az első választóknak, a nyugdíjasoknak. A kampányban több helyen ismert személyiségek érvelnek az MSZP-jelöltjének támogatására, Szegeden például

Szepesi György

tesz ezt. A választókerületekben több fizetett hirdetést is feladott az MSZP, van, ahol ez a helyi jelölt teljesítményéről szól, s van, ahol a kétharmados fideszes parlamenti többség megakadályozásáról, több helyen pedig az egyéni jelöltjeik maguk szólnak a reklámban a választókhoz. A szocialista jelöltek ezek mellett a saját hangjukon telefonon is kampányolnak a részvételre buzdítva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.