Labdarúgás: megtréfálta a SZVSE-t a Kiskundorozsma

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fájó vereséget szenvedett a SZVSE-Gyálarét a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A vasutasok hazai pályán maradtak alul a Kiskundorozsmával szemben, így a Mórahalom ismét megelőzte őket.

Szentesi győzelme után nem sikerült jól a folytatás a SZVSE-Gyálarét gárdája számára. A megye I. alsóházához tartozó Kiskundorozsma nem tűnt legyőzhetetlen ellenfélnek, ám az első félidőben gyenge játékot produkáltak Hegyesiék, így nem tudtak előnybe kerülni. A fordulást követően a vendégek szereztek vezetést, majd egy buta szabálytalanságot követően tíz főre olvadtak a szegediek. Ettől függetlenül is uralta a játékot az esélyesebb alakulat, ziccerek sorát dolgozta ki, de ezeket nem sikerült értékesíteni. A 76. percben Mangó Ferenc tudott végre a kapuba találni. A Dorozsma is elveszítette egy emberét, ám a végén mégis ők örülhettek. Miközben a hazaiak mindent megtettek a győztes találat eléréséért, Vágó Andor megtréfálta őket, s góljával elvitte a három bajnoki pontot a látogató.

A SZVSE-Gyálarét ezzel a vereségével továbbra is 39 pontos, s mivel a Mórahalom elébe került, az ötödik helyről várja a folytatást. A következő fordulóban a középmezőnyhöz tartozó Balástyához Szigetiék. A meccset április 18-án (vasárnap) 17 órakor rendezik.

A labdarúgó megyei I. osztály 21. fordulójában

SZVSE-Gyálarét – Kiskundorozsmai ESK 1-2 (0-0)
Gyálarét, vezette: Czirbuly.
SZVSE-Gyálarét: Udvari – Szigeti (Földeák 80′), Hegyesi Á., Virág, Lajkó, Simon (Mangó 55′), Hegyesi Zs., Bacsa (Ágoston 65′), Dürgő, J. P., Völgyi R. Edző: Kozma Zoltán, Papp Róbert.
Kiskundorozsma: Győri – Király, Tímár (Makai 46′), Túri (Szabó G. 80′), Fazekas, Kalános, Vágó A. (Makra 89′), Péter, Tombácz, Tóth P., Krisztin-Németh. Edző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Mangó (76′), illetve Túri (50′), Vágó A. (89′).
Kiállítva: Dürgő (57′), illetve Péter (78′).
Papp Róbert: „Az ellenfél egy pontra játszott, mi győzelemre, de mivel tíz-tizenkét ziccert hibáztunk el, végül mégis a dorozsmaiak örülhettek. Fiatal a csapatunk, hiányoznak belőle olyan idősebb futballisták, akik vezéregyéniségek lehetnének, akik átlendíthetnék a többieket a holtponton. Úgy érzem, elsősorban a fejekben kell rendet rakni. A következő hetek legnagyobb edzői feladata az lesz, hogy elérjük: a meglévő játéktudásunk valóban mutatkozzon is meg a pályán.”

Default thumbnail
Előző sztori

Hátország: az FK serdülő tavaszi menetelése

Default thumbnail
Következő sztori

Vízilabda: bravúros Szeged Beton-győzelem

Legutóbbi hasonló cikkek