Vízilabda: ötgólos Universitas-siker Dunaújvárosban

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csoportjában az élen áll az Universitas Szeged ob I-es női vízilabdacsapata. A szegedi együttes ma 13-8-ra nyert Dunaújvárosban.

A női vízilabda ob I-ben az Universitas Szeged együttese Dunaújvárosban játszott. Izgalmasan indult a találkozó, felváltva estek a gólok. Az első negyed végére a Szeged szerzett előnyt, de a félidőre a hátrányt sikerült ledolgoznia a hazai együttesnek.

A következő két játékrészben remekelt az Universitas, a Dalmády testvérek szórták a gólokat. Szandra gólerősségével kiemelkedett a mezőnyből, összesen hatszor talált az ellenfél kapujába. A Szeged végül magabiztosan 13-8-ra nyert. A középszakaszban, a 7-10. helyért az Universitas vezeti csoportját.

Női vízilabda ob I., középszakasz 7-10. helyért

Héraklész II. – Universitas Szeged 8-13 (2-3, 3-2, 1-3, 2-5)
Dunaújváros. Vezette: Marjay, Mucskai.
Héraklész II: Tóth E. – Bauer, Mezriczky, Horváth 1, Pavuk 4, Ziegler, Szabó. Csere: Varga, Magyar, Beretka, Rácz, Tóth P. 3. Edző: Uitz Csaba.
Universitas Szeged: Gundl – Lengyel Dorottya 2, Hajdú 1, Dalmády Petra 2, Dalmády Szandra 6, Miklós, Fabó 1. Csere: Lengyel Dominika 1, Bordás, Lengyel Anett. Edző: Lakó Gábor.
Gól – emberelőnyből: 12/2 ill. 7/6. Ötméteres: – ill. 2/2.

1. Universitas Szeged 4 3 1 10
2. Honvéd 4 3 1 10
3. Heraklész II. 4 1 3 3
4. Angyalföldi SI 4 4
Default thumbnail
Előző sztori

Árvízi emléknap: cserkészek a Dóm téren

Default thumbnail
Következő sztori

Tizenhat percig nem lőtt gólt a Szeged Beton, mégis nyert

Legutóbbi hasonló cikkek