Virágok és szórólapok a nőnapon Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Nőnap alkalmából sem állt le a kampány. A város több pontján osztottak virágot MSZP-s és fideszes politikusok egyaránt. Civilek egy csoportja pedig a szocialistáknak az anyákat és a gyerekeket sújtó döntéseit tüntették fel szórólapjain.

Az Anna kútnál az MSZP-s képviselőjelölt, Kozma József osztott virágot Solymos László alpolgármester és néhány aktivista társaságában, míg ellenfele, Nógrádi Zoltán Alsóvároson tette ugyan ezt Hüvös László, a városi Fidesz-frakció vezetőjének segítségével.

Az MSZP-s kampányolók mellett azonban civilek egy csoportja röplapokat szórt a Belvárosban, arról tájékoztatva a járókelőket, hogy a helyi MSZP-s országgyűlési képviselők, Botka László, Kozma József és Ujhelyi István szavazatukkal: „1 évet elvettek a GYES-ből, a GYES már csak a gyermek 2 éves koráig jár a korábbi 3 helyett, 2 évre befagyasztották a családi pótlék összegét, 3 évet elvettek a családi pótlékból, ami 23 év helyett csak a gyermek 20 éves koráig folyósítható.” Az „Igen, a szocialistáknak van mire büszkének lenniük!” elnevezésű szóróanyag szerint a szocialisták a gyermekekkel és a szülőkkel fizettetik meg a rossz kormányzás árát.

no images were found

Előző sztori

MedvEst lesz Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

A hét kérdése: Mit gondol a közbiztonságról?

Legutóbbi hasonló cikkek