Választásra buzdít a Professzorok Batthyány Köre

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Karnyújtásnyi közelségbe kerültünk a változáshoz” – szól a Professzorok Batthyány Körének sajtóközleménye, melyben arra ösztönzik az állampolgárokat, hogy menjenek el szavazni április 11-én.

„A nyolc évi rossz kormányzás tönkretette az országot. A jövőnk rovására vásárolta meg a nép jóindulatát, elsőkből utolsókká tett bennünket, és közben megtépázta az ország becsületét. Csaknem kiölte a hitet a közös célokban, a közügyek tisztességes intézésének lehetőségében és az igazságosságban. A közjavak rovására tágra nyíltak a kiskapuk és a vesztegetés csatornái. Tombol a kormányzati felelőtlen ostobaság. Ezt a rendszert a média sugallta látszat, a felkorbácsolt gyűlölet és a közéleti kiábrándultság ideig-óráig stabilizálni tudta. Sajnos mindez megteremtette a maga bárdolatlan jobbos ellenpólusát is.

Mára karnyújtásnyi közelségbe kerültünk a változáshoz. A rombolásban élenjárók utolsó mentsvára, ha a csalódottakat sikerül a szavazástól eltántorítaniuk, az ellenzékre szavazókat pedig megosztaniuk.

Ne hagyjuk magunkat! Minden felelősen gondolkodó embernek látnia kell, hogy azt a civilizált társadalmat, magyarságot, európaiságot, amelyet nemzetünk nagyjai mindig is képviseltek, és amelynek tiszteletére a magyar családokban a gyermekeket hagyományosan nevelik, csak a megosztatlan polgári középerő képes megvalósítani.

Ezért fontos, hogy menjünk el szavazni, és mindkét szavazatunkat az egyedül kormányképes mérsékelt polgári erőre adjuk. Teremtsünk ezáltal biztonságos, boldog jövőt magunknak és utódainknak!” – eddig a közlemény.

Default thumbnail
Előző sztori

Határrendészet: 11 határátlépő és 2 embercsempész

Default thumbnail
Következő sztori

Tatárjáráskori kincsleletet találtak Szank határában

Legutóbbi hasonló cikkek