Kézilabda: Pick Szeged-győzelem Eperjesen

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Eperjesen lépett pályára bajnoki mérkőzésen. A szegedi gárda 33-31-re nyert.

A Pick Szeged a szombati Dunaferr elleni hazai rangadóra szerda délután Eperjesen hangolt. A szlovák együttes részt vesz a magyar bajnokság küzdelmeiben, de elért eredményei a végső elszámolásnál nem számítanak. A Pick mégsem vehette félvállról a találkozót, mert a kispad előtt Dragan Djukics vezényelt, azt pedig tudjuk, hogy a szerb szakember minden meccset nagyon komolyan vesz.
Az első félidő közepén még az Eperjes vezetett három góllal, a Pick Szeged csak loholt ellenfele után, de egyenlíteni ebben a játékrészben csak 16-16-nál tudott. Az utolsó két perc a küzdelemről és a hibákról szólt és csak egy hazai gól született.
A szünet után a Pick feléledt, gyorsan átvette a vezetést, sőt hét perc elteltével már hárommal vezetett. Most az Eperjesnek kellett kapaszkodni, görcsölt a hazai gárda, de a lefújás előtt négy perccel a Szeged már négy gólra növelte előnyét. Az Eperjes csak szépíteni tudott, a meccset a Pick Szeged nyerte.

Tatran Presov (szlovák) – Pick Szeged 31-33 (17-16).
Eperjes. Vezette: Marton, Horváth.
Tatran Presov: Popcsak – Hunyady 11/5, Mazar 3, Urban 1, Radcsenko 4, Mazur 2, Antl 2. Csere: Mikéci 5, Kristopans 2, Marusak 1, Géczi, Dudás, Babjak. Edző: Ratislav Trtik.
Pick Szeged: Liszkai – Stranovsky, Herbert 3, Andjelkovics 5, Katzirz 11, Zubai, Zvizej 6/2. Csere: Krivokapics 3, Vadkerti 3, Vancsics 2, Oszmajics. Edző: Dragan Djukics.
Hétméteresből: 5/5, ill., 2/2. Kiállítások: 10, ill. 8 perc.

További eredmény: Kecskemét – Veszprém 25-30.

Default thumbnail
Előző sztori

Bella Árpád: a Pick Szeged régi fényében ragyogjon!

Default thumbnail
Következő sztori

Nógrádi: Rendőrőrsre van szüksége Dorozsmának

Legutóbbi hasonló cikkek