/

Kiraboltak egy szegedi postahivatalt (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Készült biztonsági felvétel arról a férfiről, aki hétfőn dél előtt néhány perccel kirabolt egy postahivatalt Szegeden – tudta meg az MTI tudósítója a bűncselekmény helyszínén, a szegedi Újvidéki utcában.

A férfi dél előtt néhány perccel érkezett az postára, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt. Miután az alkalmazott átadott neki egy jelentéktelen összeget, az elkövető elmenekült a helyszínről – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A rendőrség nagy erőkkel kezdett a tettes kilétének felderítésébe. A bűncselekmény után röviddel több tucatnyi rendőr vizsgálta át a helyszínt és kérdezte ki a környékbelieket Szeged Kecskés telep nevű városrészében, ahol a helyi művelődési házban működik a posta.
A rendőrök ellenőrizték a környéken a járműveket, még egy, a vajdasági Zentára tartó buszt is megállítottak. A helyszínelést követően egy nyomkereső kutya a – feltehetően futva menekülő – tettes után indult, és határozottan követte a férfi szagnyomait Szeged-Szentmihály és a szerb határ irányába. A postától néhány száz méterre a kutya jelzett is egy az utcán heverő baseball sapkánál.
A rendőrségi szóvivő elmondta, az ügyben rablás miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság honlapja szerint a szegedi kisposta kirablója 35 és 40 év közötti, 180-190 centiméter magas, közepes testalkatú, tüsihajú, hosszúkás arcú, az átlagosnál hosszab nyakú férfi, akinek nincs bajusza, sem szakálla, hangja érdes. A bűncselekmény elkövetésekor sötétzöld, kissé kopottas, derékig érő, szőrmés, kapucnis kabátot viselt, sötét nadrággal. Később szemtanúk fekete, hosszú ujjú pólóban látták.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Utazási börze: a válságban is utazunk

Default thumbnail
Következő sztori

Idén is TESZ-VESZ TAVASZoltak

Legutóbbi hasonló cikkek