Sport

Kikapott a HPQ Kazincbarcikán, de ma javíthat

Kikapott a HPQ Kazincbarcikán, de ma javíthat

2010. március 23., kedd
Kikapott a HPQ Kazincbarcikán, de ma javíthat

Kazincbarcikán, szoros mérkőzésen 3:1-re kikapott a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata. Az Extraligában az 5-8. helyér zajló párharc második találkozóját ma 19 órától rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata az Extraligában az 5-8. helyért megkezdte a küzdelmeket. A szegedi együttes a két nyert mérkőzésig tartó párharcban Kazincbarcikán játszott, és nagyon szoros mérkőzésen kapott ki. A szegedi együttes az első szettet megnyerte, a másodikban a hazai együttes magabiztosan játszott, míg a harmadik és a negyedik játszmában a végsőkig kitartott a HPQ, de minimális különbséggel a Kazincbarcika bizonyult jobbnak. A 3:1-es hazai győzelemmel a Kazincbarcika lépéselőnybe került, de ma este 7 órától javíthat a szegedi gárda az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi röplabda Extraliga, 5-8. helyért, 1. mérkőzés

Kazincbarcika – HPQ-Szeged 3:1 (–26, 17, 22, 24).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.