Gazdaság

Folytatódik az 1-es villamosvonal felújítása

Folytatódik az 1-es villamosvonal felújítása

2010. március 21., vasárnap
Folytatódik az 1-es villamosvonal felújítása

Március 22-én hétfő hajnalban az 1-es villamosvonal következő építési üteme miatt módosul a terelés a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében - tájékoztat a Szeged Pólus Kft. sajtóközleménye. Kérik, nagyon figyelmesen vezessenek!

A Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében elkezdődik az 1-es villamosvonal felújításához kapcsolódó következő építési ütem, ezért módosítani kell a terelőútvonalon. Továbbra is kétszer két sávon lehet majd áthajtani a csomóponton, de a sávok egymás mellett, párhuzamosan futnak majd. Az új sávkiosztás festési, táblázási munkái március 21-én este kezdődnek, és várhatóan hajnalig befejeződnek. Az éjszaka folyamán ezért időlegesen forgalomkorlátozásra, útszűkítésre kell számolni a kereszteződésben. A forgalom hajnaltól már az új forgalmi rend szerint halad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.