Közélet

Egy alvállalkozó tüntetett a fürdőnél

Egy alvállalkozó tüntetett a fürdőnél

2010. március 26., péntek
Egy alvállalkozó tüntetett a fürdőnél
Tovább gyűrűznek a csütörtöki fürdőátadás után a beruházással kapcsolatos kérdéses ügyek. Egy alvállalkozó tüntetett a Napfényfürdő Aquapolis Szeged előtt: a Laczi és Fiai Kft.-nek egy éve közel 3 millióval tartoznak. Egy szemétszállító autóval álltak a fürdő bejáratánál pénteken délelőtt, melynek mindkét oldalán a következő felirat olvasható: „Az itt végzett munkánkat még nem fizették ki!”

Laczi Zoltán

ügyvezető portálunknak elmondta, hogy elfogyott a türelme, most már bírósági úton próbál kintlévőségéhez jutni, igaz eddig a tárgyaláson nem jelent meg senki annak a kft.-nek a képviseletében, amelyik nem fizetett Laczinak. A számla kiállításakor semmilyen kifogással nem élt a Kútvíz Kft., azonban azóta sem utalták az elvégzett munka ellenértékét. Természetesen először nem a bíróságra mentek, Laczi Zoltán próbálta elérni telefonon is a céget, ám a korábban működő szám ki lett vonva a forgalomból. A pesti központ sem vett át hivatalos levelet, legutóbb ötszöri próbálkozás után Szegeden tudták kézbesíteni hivatalos levelüket. Nem arról van szó, hogy botrányt szeretne Laczi Zoltán, egyszerűen a neki járó pénzhez akar hozzájutni. Mint elmondta, sajnos több cégnél is van kintlévősége, amit ha nem rendeznek rövidesen, ellehetetlenülhet vállalkozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.