Tartalékosan is helytállt az FK a Tiszasziget ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A kék-feketék megyei második vonalban játszó csapata, az FK 1899 Szeged komolyan készül a rajtra. Több megye első osztályú alakulattal kötöttek le edzőmeccset. Vasárnap is az egy ligával feljebb játszó Tiszaszigetet fogadták, s bár igen tartalékosan álltak fel, mégsem játszottak alárendelt szerepet.

Az elmúlt időszak zord időjárása után, vasárnap a déli órákban, kellemes napsütés mellett találkoztak a felkészülési időszak közepén álló csapatok.

Hazai oldalon különböző okok miatt többen hiányoztak, ezért Hüvös Gábornak alaposan fel kellett forgatnia csapatát. A szurkolók csapata azonban közel sem játszott alárendelt szerepet. A mérkőzés teljes időszaka alatt méltó partnere volt az egy osztállyal feljebb játszó Tiszaszigetnek. Mindkét csapaton látszódott, hogy lesz még mit javítani, gyakorolni a bajnoki rajtra. A felkészülés ezen időszakának megfelelő állapotában lévő csapatok csatájából, a magasabb osztály adta rutint kihasználva, megérdemelten kerültek ki győztesen a vendégek.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged – Károlyi DSE Tiszasziget 1-3 (1-1). Szeged, műfüves pálya, 50 néző, vezette: Hüvös.
FK 1899 Szeged: Brunczvik (Meszes T.) – Fodor L., Meszes Cs., Nagy V., Fodor I. (Burzon Martin), Halász (Keresztúri), Turján, Tóth (Majoros), Joszt (Csillag), Túróczi (Burzon Márk), Ács. Vezetőedző: Hüvös Gábor.
A szegedi gólszerző: Ács.

Hüvös Gábor: “A legjobb összeállításhoz képest igen tartalékosan álltunk fel, hét meghatározó játékosunk hiányzott, ehhez képest a 60-70. percig jól tartottuk magunkat. Az összjátékba még sok hiba csúszott de a felkészülési időszak végére ez sokat csiszolódik még.”

Az FK 1899 Szeged legközelebb szerdán, február 17-én, 19:30 órakor, a szintén megyei első osztályú Balástyával mérkőzik, a Felső Tisza-parti műfüves pályán.

no images were found

Előző sztori

Vona Gábor: Nem osztogatunk most listahelyeket

Következő sztori

Kosárlabda: százkét pontot szórt és nyert a Szedeák – HANG, FOTÓK