Bulvár

Személygépkocsival ütközött az InterCity Kecskemétnél

Személygépkocsival ütközött az InterCity Kecskemétnél

2010. február 23., kedd
Személygépkocsival ütközött az InterCity Kecskemétnél

Csak anyagi kár keletkezett, amikor egy Kecskemét melletti vasúti átjáróban összeütközött a Szeged és Budapest között közlekedő InterCity vonat egy személygépkocsival kedden; a helyszínelés idejére a vasúti forgalom szünetel - közölte a rendőrség az MTI-vel. A vasúttársaság szerint a baleset miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek Kecskemét és Nagykőrös között.

A személygépkocsi a működő fényjelzővel védett vasúti átjáróban a sínekre hajtott, ahol az érkező gyorsvonat az autó hátuljával ütközött - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra

őrnagy hozzátette: a vonat a személygépkocsit a sínről lesodorta, de személyi sérülés nem történt. A MÁV közleménye szerint a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon, Kecskemét és Nagykőrös között 13 óráig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.