Bulvár

Nem okoz fennakadást a vonatközlekedésben az időjárás

Nem okoz fennakadást a vonatközlekedésben az időjárás

2010. február 7., vasárnap
Nem okoz fennakadást a vonatközlekedésben az időjárás

Nem okoz fennakadást a vasárnap délutáni vonatközlekedésben az időjárás, a délelőtti havazás miatt az ország több vasútvonalán váltóállítási probléma nehezítette a vonatközlekedést, délután már csak kisebb késésekre lehet számítani.

A vasúttársaság munkatársai folyamatosan tisztítják a váltóberendezéseket, és az elektromos váltófűtő berendezések is üzemelnek. A MÁV közlése szerint minden fővárosi pályaudvar indít és fogad vonatokat, 5-8 perces késésekre lehet még számítani az elővárosi közlekedésben. Délnyugat-Magyarországon (Pécs, Nagykanizsa, Kaposvár, Siófok, Dombóvár térsége) és Délkelet-Magyarországon (Szeged, Békéscsaba, Kecskemét, Kiskunfélegyháza térsége) regionális szinten 5-10 perces, a távolsági, Budapestről érkező és oda induló vonatok 5-10 perces késéssel közlekednek. Kelet-Magyarországon (Debrecen, Nyíregyháza, Mátészalka, Záhony térsége) regionális szinten néhány perces késéssel közlekednek a vonatok. Északkelet-Magyarországon (Miskolc, Füzesabony, Szerencs térsége) regionális szinten 5 perces késések várhatók. Északnyugat-Magyarországon (Szombathely, Celldömölk, Zalaegerszeg, Keszthely térsége) regionális szinten nincs fennakadás a vonatközlekedésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.