Navracsics Tibor Hódmezővásárhelyen kampányolt

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Nehéz időszak vár az országra, melyet nem lehet leküzdeni a jövőbe vetett hit nélkül – hangsúlyozta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Hódmezővásárhelyen.

A nehézségek leküzdéséhez a Fidesznek erőre van szüksége, amit a választók támogatása biztosíthat – mondta a politikus a Fidesz-KDNP-nek a Fekete Sas Szálló báltermében tartott kampánygyűlésén mintegy ötszáz ember előtt, ahol a hallássérült résztvevőknek jeltolmács fordította a szónokok szavait.
“A több erő a politikába azonban nem több jogot, hanem több felelőséget jelent, minél erősebbek vagyunk, annál felelősebbnek kell lennünk” – tette hozzá a frakcióvezető.
Az a kormány, amely az áprilisi választások után hivatalba lép nem a jobboldal, és nem a baloldal, hanem az egész nemzet kormánya lesz. Minden jóravaló ember együttműködésére, együttmunkálkodására szükség lesz – fogalmazott a politikus.
A választási nagygyűlésen felszólalt Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök is, aki kifejtette: sokan furcsállhatják, hogy egyházi vezetőként egy párt politikai rendezvényén vesz részt, de a józanul gondolkodók kiállnak az állam és az egyház együttműködése mellett.
Mint mondta, ha lenne Magyarországon igazi baloldali értékeket valló párt, azt is támogatni tudnák, hiszen az igazi baloldalinak nevezett értékek keresztény értékek is. Sajnos nincs az országban igazi liberális párt sem, pedig a szabadságot legjobban védő szervezet, a keresztény egyház, amellett is kiállna. Magyarországon ma egy olyan párt van, amely a keresztény egyház értékrendjét méltó módon, eredményesen és hitelesen képviseli – jelentette ki a püspök.
Lázár János polgármester, aki nyolc éve Hódmezővásárhely és térsége országgyűlési képviselője és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az áprilisi választásokon, bejelentette, a város, valamint Mártély, Mindszent és Székkutas lakói közül eddig nyolcezren támogatták őt ajánlószelvényükkel.
A politikus képviselő-jelöltként beszédében vállalásokat tett választói felé, egyebek között ígéretet tett arra, hogy kezdeményezni fogja a parlament létszámának csökkentését, az állami bürokrácia leépítését és a büntetőtörvénykönyv szigorítását.

Navracsics Tiborral készült interjúnkat holnap olvashatják itt, a SZEGEDma.hu-n.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: újabb két edzőmeccset játszik a Volán

Következő sztori

Busz alá esett egy férfi Hódmezővásárhelyen