Vélemény

Gesztus a labdarúgásért, a civilekért

Gesztus a labdarúgásért, a civilekért

2010. február 22., hétfő
Gesztus a labdarúgásért, a civilekért

Az élet kissé felülírta a korábbi, a

www.bodoimre.hu

-n már vázolt, a megyei labdarúgás megújításával kapcsolatos elképzelésemet, hiszen időközben Bakai Csaba javára visszaléptem a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáért folyó versengéstől.

A döntésem hátterében lényeges ok áll: az egyeztetések során kiderült ugyanis, hogy a megyei civil élet képviselője, Bakai Csaba és közöttem a futballal kapcsolatos elképzelések olyan mértékben átfedték egymást, ami arra ösztökélt minket, hogy összefogjunk. Ennek eredményeként - gesztus gyanánt - felajánlottam visszalépésemet. Ezzel a szegedi civil szervezetek és a Fidesz között az együttgondolkodás teljesen új dimenziói nyíltak. Ezért nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy támogatásomról biztosítsam Csabát. Közös célunk ugyanis, hogy a tavaszi választásokat követően az őszi önkormányzati választásokon is győzelmet arassunk a jelenlegi kormánykoalíció pártjai és támogatói fölött, ebben pedig sokat tehetünk egymásért. A Fidesz már többször egyértelművé tette, hogy számít a civil társadalom támogatására, ami elengedhetetlen feltétele lesz a város továbbfejlődésének. Az első lépést megtettük, hiszen együttműködésünknek köszönhetően leváltottuk a CSLSZ régi vezetőségét. Tekintsük ezt főpróbának, ami jól sikerült, és bízunk a hasonló, sikeres folytatásban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.