Szegeden a Michael Jackson-show

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Magyarországon elsőként Szegeden láthatják a rajongók a JACKO-showt – a tavaly elhunyt világsztár, Michael Jackson társai, táncosai és vokalistái érkeznek pénteken Szegedre, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban lépnek fel.

Michael Jacksont halálát követően százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A This Is It című film átütő siker, szinte naponta kelnek szárnyra különböző hírek a vele kapcsolatos ereklyékről, posztumusz díjakról, legelvakultabb híveinek akcióiról.
Úgy tűnik, a Jacko-őrület egy pillanatra sem lankad. Ennek jegyében rajongók millióinak álma válik majd valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című showműsorral. A nézők újra átélhetik kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit! A show-ban a szupersztár társait, két háttérvokalistáját, négy hangszeres zenészét és négy táncosát is láthatjuk a színpadon. Közülük Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának is, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat.
A színpadon a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg. Jacksont mozgásban és hangban a tökéletes illúzióval a világhírű Tej’ai Sullivan kelti életre. Olyan slágerek csendülnek fel, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She’s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek teszik teljessé.

A vadonatúj showműsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a december 24-i moszkvai világpremiert, majd egy tíznapos müncheni előadássorozatot követően a világ körüli turné harmadik állomása Magyarország!
Az érdeklődők január 15. és 17. között Szegeden, valamint két alkalommal Budapesten, a SYMA csarnokban láthatják a varázslatot.

Michael Jackson-show Magyarországon
JACKO – A Tribute to Michael Jackson

január 15., 19:00 – Szeged, Szeged Városi Sportcsarnok
január 16. és 17., 19:00 – Budapest, SYMA Sport és Rendezvénycsarnok

no images were found

Előző sztori

A módosított határidőre sem készül el a Boldogasszony sugárút + PANORÁMA

Következő sztori

Aláírták az új klinikai tömb támogatási szerződését Szegeden