Egészség

70 ezer fürdőjegyet ad a véradóknak Mórahalom

70 ezer fürdőjegyet ad a véradóknak Mórahalom

2010. január 15., péntek
70 ezer fürdőjegyet ad a véradóknak Mórahalom
Az előző évekhez hasonlóan idén is ingyen belépőjegyeket ajánl fel a véradók és a közszféra dolgozói számára a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő. Nógrádi Zoltán polgármester szavai szerint ezzel is szeretnék megbecsülésüket kifejezni a társadalom és közösség érdekében többletet vállalók felé.

2009-ben a válság ellenére sikeres évet zárt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, több mint 305 ezer vendégével.

Nógrádi Zoltán

polgármester elmondta, hogy a mórahalmi az ország egyik legkedvezőbb árfekvésű fürdője, hiszen az árak és a szolgáltatások arányát tekintve igen olcsón jönnek ki az ide látogatók. „Az elmúlt években a Dél-Alföld egyik leglátogatottabb fürdője lett, és ezzel felkerült az ország turisztikai térképére. Ebben jelentős szerepe volt annak a karitatív, szponzorációs tevékenységnek, mellyel többek között a véradókat is támogattuk” – mondta el a polgármester.

Apró gesztussal az emberek megbecsüléséért

2006 óta tart az a kezdeményezés, melynek keretében az elmúlt évben is 70 ezer fürdőbelépőt ajánlottak fel a Szegedi Vérellátó Központon keresztül a dél-alföldi önkéntes véradóknak, hogy felhívják a figyelmet az önzetlen szociális segítségnyújtás fontosságára. A polgármester hozzátette, hogy 2009-ben további 30 ezer belépőjegyet ajándékoztak szegedi és környékbeli, a közszférában dolgozó alkalmazottak (pedagógusok, egészségügyi dolgozók, rendőrök) számára, így összesen 100 millió forintos felajánlást tett a fürdő. „Ezzel nemcsak a gyógyfürdő látogatottsága növekszik, hanem bebizonyítjuk, hogy az adófizetők pénzéből épült létesítmény vissza is tudja adni az embereknek ezt a támogatást” – fogalmazott Nógrádi. „Ezzel az apró gesztussal a kifejezhetjük, hogy valóban megbecsüljük a közösségért és a többi emberét áldozatot vállalókat.”


Erzsébet gyógyfürdő díszkút

in

Csongrád County

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.