Szórakozás

Magyar és külföldi dalokkal lép fel az Angels társulat

Magyar és külföldi dalokkal lép fel az Angels társulat

2009. december 9., szerda
Magyar és külföldi dalokkal lép fel az Angels társulat

December 11-én 18 órakor ismét fellép az újszegedi Rendezvényházban (Közép fasor 1-3) a fiatal tehetségekből álló Angels társulat. Az ingyenes koncerten magyar és külföldi könnyűzenei előadók dalai, musicalrészletek és filmzenék hangzanak el.

2009 áprilisában adódott az ötlet, hogy néhány fiatal összeálljon és koncertet adjon a szegedieknek az újszegedi Rendezvényházban. A csapatot Szondi Ildikó önkormányzati képviselő karolta fel, és felajánlotta, hogy a Közéleti Kávéház keretében is felléphetnek. Augusztus 8-án a Roosevelt téren, a Belvárosi Híd alatt tartották második közel négyórás koncertjüket, ami hatalmas részvétellel járt; majd októberben ismét felléptek, immáron a Korzó Zeneházban és szintén négyórás koncerttel kedveskedtek a hallgatóságnak a Közéleti Kávéház keretében. Most, december 11-én immár Angels társulat néven lépnek színpadra a fiatalok. Többek között:

Bon Jovi, Bereczki Zoltán

és

Szinetár Dóra

és a Nox dalai hangzanak fel, valamint az István, a királyból és a Rómeó és Júliából is lesz válogatás. A belépés ingyenes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.