Közélet

Kövér szerint két tűz közé kerülhet a Fidesz

Kövér szerint két tűz közé kerülhet a Fidesz

2009. december 28., hétfő
Kövér szerint két tűz közé kerülhet a Fidesz

Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke szerint pártja két tűz közé kerül a jövendő Országgyűlésben, ugyanis már most látszik egy látens munkamegosztás a szocialisták és a Jobbik között - írja a Magyar Nemzet Online.

Kövér

szerint ha az egyik párt nem, akkor a másik megpróbálja erkölcsi értelemben ellehetetleníteni a jelöltjeiket és az egész pártvezetést. Az ehhez való muníciót az MSZP fogja adni, mert rájöttek, hogy a saját médiájuk vagy a kocsmai suttogó propaganda helyett hitelesebb, ha jobbról érkezik a rágalom. Választási győzelem esetére kevesebb minisztériumot és hatékonyabb kormányzást ígér a Fidesz, és egyik első dolguk lesz a külhoni magyarok állampolgárságát lehetővé tévő jogszabályt létrehozása. Kövér László többek közt a felmérésekből, az EP-választások eredményeiből arra következtet, hogy egyetlenegy olyan választókerület sincs, amely a Fidesz szempontjából reménytelen körzet lenne – írja a Magyar Nemzet hétfői száma, amelyben az interjú is olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.