Vízilabda LEN-kupa: idegenben is győzni szeretne a Beton

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged Beton együttese LEN-kupamérkőzést játszik vasárnap 12.45-től a Ferencváros otthonában. A tét a legjobb nyolc közé jutás.

A Szeged Beton vízilabdacsapata vasárnap LEN-kupamérkőzést játszik a Ferencvárossal. A nyolc közé jutásért az első mérkőzést a fővárosban rendezik 12.45-től. A két csapat utoljára a magyar kupában találkozott ebben a szezonban, és a Szeged nyert.
Emlékezetes mérkőzést játszott a két együttes, a Betonnak két góllal kellett nyernie, hogy továbbjusson. A találkozó vége előtt négy perccel még döntetlen volt az állás, mégis a Szeged győzött 8-5-re. A Fradi kiesett, a Kásás-csapat továbbmehetett. A zöld-fehérek azóta megtáltosodtak, a bajnokságban még nem vesztettek pontot, és a tabella élén állnak.
A szegediek nem bíztak semmit a véletlenre, már szombaton elutaztak Budapestre. Kásás Zoltántól megtudtuk, minden játékosra számíthat, a betegek felgyógyultak. Az év utánpótlás játékosának választott Török Béla három mérkőzésre szóló eltiltása is letelt, és ott lehet a medencében. Szintén nincs akadálya Baksa László játékának, aki az elmúlt hét végén a Vasas elleni magyar kupa elődöntőben nem tudott védeni, mert belázasodott. Molnár Tamásék azzal a szándékkal utaztak Budapestre, hogy már az első meccsen nyernek. Talán annyi előnye van a Betonnak, hogy a két román idegenlégiós nem játszhat a LEN-kupában, mert a nevezési határidő után kapták meg a játékjogukat.

Előző sztori

Új vírus – Három, H1N1-gyel fertőzött kismama életveszélyes állapotban van

Következő sztori

Kell az élelmiszer, de válságban a magyar húsipar