Sport

Vízilabda LEN-kupa: idegenben is győzni szeretne a Beton

Vízilabda LEN-kupa: idegenben is győzni szeretne a Beton

2009. november 28., szombat
Vízilabda LEN-kupa: idegenben is győzni szeretne a Beton

A Szeged Beton együttese LEN-kupamérkőzést játszik vasárnap 12.45-től a Ferencváros otthonában. A tét a legjobb nyolc közé jutás.

A Szeged Beton vízilabdacsapata vasárnap LEN-kupamérkőzést játszik a Ferencvárossal. A nyolc közé jutásért az első mérkőzést a fővárosban rendezik 12.45-től. A két csapat utoljára a magyar kupában találkozott ebben a szezonban, és a Szeged nyert. Emlékezetes mérkőzést játszott a két együttes, a Betonnak két góllal kellett nyernie, hogy továbbjusson. A találkozó vége előtt négy perccel még döntetlen volt az állás, mégis a Szeged győzött 8-5-re. A Fradi kiesett, a Kásás-csapat továbbmehetett. A zöld-fehérek azóta megtáltosodtak, a bajnokságban még nem vesztettek pontot, és a tabella élén állnak. A szegediek nem bíztak semmit a véletlenre, már szombaton elutaztak Budapestre.

Kásás Zoltántól

megtudtuk, minden játékosra számíthat, a betegek felgyógyultak. Az év utánpótlás játékosának választott

Török Béla

három mérkőzésre szóló eltiltása is letelt, és ott lehet a medencében. Szintén nincs akadálya

Baksa László

játékának, aki az elmúlt hét végén a Vasas elleni magyar kupa elődöntőben nem tudott védeni, mert belázasodott. Molnár Tamásék azzal a szándékkal utaztak Budapestre, hogy már az első meccsen nyernek. Talán annyi előnye van a Betonnak, hogy a két román idegenlégiós nem játszhat a LEN-kupában, mert a nevezési határidő után kapták meg a játékjogukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.