Közélet

Szerdán ismét Helyi Téma Szeged!

Szerdán ismét Helyi Téma Szeged!

2009. november 17., kedd
Szerdán ismét Helyi Téma Szeged!

November 18-án ismét eljut a szegedi olvasókhoz a Helyi Téma ingyenes közéleti hetilap. Keresse Ön is az ország és a város híreit lapunkban!

A Helyi Téma Szegedet megtalálhatják a szegedi CBA üzletekben, a MOL benzinkutaknál, a postaládákban, illetve a belvárosban az újságot osztogató hoszteszeknél. Szerda délelőtt a Mars téren, délután a Kárász utca környékén, csütörtökön délelőtt a Centrumnál, péntek délelőtt pedig ismét a Mars téren lesz elérhető az ingyenes kiadvány. Ízelítő a november 18-i szám tartalmából: Plakáton üzennek a civilek – Kósa: Bajnokok Ligája, Botka: harmadosztály; Téliesítik a várost; Ingyenes HPV elleni oltás − Élhető életet a szegedieknek!; Nem épül meg a rendezvénycsarnok – a cégvezető a politikai vitákat okolja a tervek meghiúsulásáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.