Kultúra

Már csak vasárnapig látható Chagall

Már csak vasárnapig látható Chagall

2009. november 5., csütörtök
Már csak vasárnapig látható Chagall

Az utolsó héten ingyenes a diákoknak a Chagall-tárlat a Reökben - ezen felbuzdulva soha nem látott tömegekben érkeznek az általános és középiskolások a világhírű francia festőművész kiállítására - tudatja a Reök sajtóközleménye.

Egyszerre két-három diákcsoport is elfoglalja az első szintet, ahol 112 színes, álomszerű litográfiát csodálhatnak meg az iskolások. A jegyirodában égnek a telefonok az újabb és újabb bejelentkezések miatt. Sokan a tárlathoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozást is igénylik, amelyen érdekesebbnél érdekesebb dolgokat tudhatnak meg a művészről, valamint feladatlapokkal, kézműves foglalkozásokkal kerülhetnek közelebb az alkotásokhoz. Chagall művei november 8-ig, vasárnapig láthatók a Reök-ben, a héten az általános és középiskolások mellett a főiskolások és egyetemisták is ingyen látogathatják a kiállítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.