Bulvár

Fegyveres rablás Székkutason

Fegyveres rablás Székkutason

2009. november 26., csütörtök
Fegyveres rablás Székkutason

Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy tegnap este Székkutason történt bűncselekmény ügyében – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenlegi adatok alapján eddig két ismeretlen elkövető bement az egyik székkutasi benzinkútra tegnap este, majd a náluk lévő fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítették az ott dolgozó alkalmazottat, hogy a bevételt adja át. Amikor a férfi ennek eleget tett, távoztak a helyszínről. Sérülés nem történt. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát, illetve a Telefontanút a 0680-555-111-es telefonszámon. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.