Sport

Online: 32-30-ra kikapott a Pick a Constantától

Online: 32-30-ra kikapott a Pick a Constantától

2009. október 17., szombat
Online: 32-30-ra kikapott a Pick a Constantától

A kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Pick Szeged együttese szombaton, Romániában a Constanta ellen lép pályára. Az eredmény alakulását élőben követheti.

Az első félidőben a Pick Szeged sokáig 4-5 góllal vezetett. Katzirz és Nenadics gyártotta a gólokat, 5-5 találatot értek el. A románok azonban fokozatosan feljöttek és a félidő vége előtt egyenlítettek, majd a vezetést is átvették, miután Zvizej 16-16-nál hetest hibázott. A második félidőben a Pick Szeged 18-17-ig partiban volt a román csapattal, majd a hazai együttes elhúzott öt góllal. A Pick a végén jól hajrázott, akár egyenlíthetett volna, de a végén a Constanta jól tartotta a labdát és nyert két góllal. Katzirz és Nenadics 10-10 gólt lőtt. Bővebben tudósításunkat és a további eredményeket táblázattal később olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.