Sport

Kézilabda: Megleckéztették a Picket

Kézilabda: Megleckéztették a Picket

2009. október 21., szerda
Kézilabda: Megleckéztették a Picket

Jól megleckéztette a Kecskemét a Pick Szegedet bajnoki kézilabda-mérkőzésen. A szegedi együttes 8 góllal 40-32-re kikapott.

A Pick Szeged ellen az egykori sikeredző,

Skaliczki László

parádésan felkészítette csapatát. A kecskeméti együttes, egykori pickes bajnokokkal,

Bertával

és

Bajusszal

kiegészülve oktatta 60 percen keresztül a Bajnokok Ligájában induló ellenfelét. A Pick Szeged vezetőedzője,

Vladan Matics

bármivel próbálkozott, Skaliczki mesternek és csapatának azonnal megvolt a válasza. A kecskemétiek mindkét félidőben húsz gólt dobtak, ami azt jelenti, hogy átjáróház volt a Pick Szeged védelme. Mert, ha kicsit is védekezett volna a Pick, akkor a 32 lőtt góllal mérkőzést lehetett volna nyerni. A védekezés pedig az akaraton, a fegyelmezettségen múlik egy ilyen szintű csapatnál. Úgy tűnik mindkettő hiányzott.

Kecskemét-Pick Szeged 40-32 (20-15)

Kecskemét 500 néző. Vezette: Oláh, Bonifert.

Kecskemét:

Shejbal - Berta 3, Hruscsak 5, Kekezovics 13/4, Petro 4, Bajusz 6, Varasandán 5. Csere: Nagy L. (kapus), Skribics, Dobó 1, Csatai, Szabó 3, Bíró, Tóth. Edző: Skaliczki László.

Pick Szeged:

Liszkai - Ghionea 2, Kos 2, Herbert 1, Oszmajics, Zubai 2, Zvizej 4. Csere: Vadkerti, Krivokapics 9/3, Katzirz 3, Nenadics 8, Vancsics 1. Edző: Vladan Matics.

Hétméteresek:

6/5, ill. 3/3.

Kiállítások:

10, ill. 8 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.