Két szegedi pólós Kemény Dénes keretében

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Tizennyolc játékosnak küldött ki meghívót a november 1. és 3. közötti edzőtáborozásra Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakvezető a nemzeti együttes honlapján – www.vlv.hu – keresztül hétfőn tette közzé a névsort. A meginvitáltak sorában abszolút újonc az egri Erdélyi Balázs. Gyakorolt már a válogatottal, de hivatalos mérkőzésen még nem szerepelt Kovács Gábor és Tóth Márton. Újra a válogatottnál edzhet Baksa László, s Kemény Dénes ezúttal is meghívott egy reményteljes fiatalt, a KSI 17 évesen is közel kétméteres balkezesét, Vámos Mártont. Külföldön játszó játékosra most nem számít a kapitány.

A meghívottak listája:

kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas); mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Gór-Nagy Miklós (Honvéd), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kovács Gábor (Eger), Mátyás Zoltán (FTC), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Varga II. Zsolt (Eger), Vámos Márton (KSI)

A válogatott vasárnap Martfűn, a Termál hotelben kezdi meg a munkát, az új szálloda 33 méteres sportmedencéjében gyakorolnak a játékosok.

Előző sztori

A Jobbik nyílt levele Kozma Józsefnek

Következő sztori

LEN-kupa: kedvező a Szeged Beton sorsolása