Bulvár

Vérveszteséggel távozott a kétbalkezes betörő

Vérveszteséggel távozott a kétbalkezes betörő

2009. szeptember 20., vasárnap
Vérveszteséggel távozott a kétbalkezes betörő

Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínről egy hódmezővásárhelyi tolvaj - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

A férfi szombat délelőtt tört be egy hódmezővásárhelyi házba. Az idős tulajdonos hazatérve meglátta, hogy házának bejárati ajtaját berúgták, és betörték a konyhaajtó üvegét is. A konyhában és a hálószobában pedig mindenhol vércseppek voltak, mivel a betörő az üveggel megvágta magát - ismertette az esetet

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kiérkező rendőrök a nyomok alapján arra következtettek, hogy a kétbalkezes tolvaj csúnyán megsérülhetett, mivel végül nem vitt el semmit. Ez igazolódott is, ugyanis amikor a rendőrök jelezték a helyi orvosi ügyeletnek, hogy súlyos sérültet keresnek, kiderült, hogy nem sokkal korábban jelentkezett náluk egy férfi, akinek erősen vérzett a karja. Az intézményben rögzített adatok alapján a gyanú egy 47 éves hajléktalanra terelődött. Miután előállították, a férfi elismerte, hogy ő tört be a házba. A gyanúsítottat ezután őrizetbe vették; ellene a rendőrség gyorsított eljárás keretében, úgynevezett bíróság elé állítással fejezi be az eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.