Sport

Röplabda: erőfölényben volt a Dunaferr - FOTÓK!

Röplabda: erőfölényben volt a Dunaferr - FOTÓK!

2009. szeptember 19., szombat
Röplabda: erőfölényben volt a Dunaferr - FOTÓK!
Első bajnoki mérkőzését hazai pályán elvesztette a HPQ Szeged férfi röplabdacsapata. A találkozón Achilles-ín-sérülést szenvedett a hazaiak játékosa, Csíkos Gábor.

Viszonylag gond nélkül nyerte az első játszmát az NB I-es röplabdabajnokság nyitómérkőzésén a HPQ Szeged a Dunaferr ellen hazai pályán. Majd

Csíkos Gábor

váratlan sérülése véget vetett a szegediek vidámságának. A rutinos játékos Achilles-ín-sérülést szenvedett, és nem folytathatta a játékot. Az ellenfél magassági fölénybe került, s fizikai adottságait kihasználva a következő három szettet megnyerte.

Nusser Elemér

, a szegediek vezetőedzője a találkozó végén azt nyilatkozta, az első szettben mutatott jó játék neki is meglepetés volt. Sajnálta, hogy a fiúk lendületét megtörte egykori válogatott játékosuk kiválása.

Férfi röplabda NB I, 1. forduló: HPQ Szeged – Dunaferr 1:3 (16, - 14, -17, -14).

újszegedi sportcsarnok, 150 néző, vezette: Adler L., Mezei Z., vonalbírók: Szél M., Pelikán F. HPQ Szeged: Petheő, Csíkos, Bokor, NIESELBERGER, Bitó, Oltványi. Csere: Strezeneczki, Bondor, Babanyecz, Posztós. Edző: Nusser Elemér. Dunaferr SE: Bokor E., TOMANÓCZI, Hanvany A., Hatvany Zs., Lukács, BARÓTI. Csere: Szűcs, Dávid, Gelencsér S., Gelencsér B. Edző: Ruffing Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.