Sport

Labdarúgás: tovább robog a SZVSE-Gyálarét

Labdarúgás: tovább robog a SZVSE-Gyálarét

2009. szeptember 21., hétfő
Labdarúgás: tovább robog a SZVSE-Gyálarét
A Szentesi Kinizsi legyőzését követően újból hozta a kötelezőt a vasutas a labdarúgó megyei I. osztályban: Völgyi Roland duplájával Dorozsmán tudott győzni Sahin-Tóth Dezső alakulata.

„Mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek” – mondta

Sahin-Tóth Dezső

, a SZVSE mestere a kiskundorozsmai látogatás előtt. A szakember arra célzott, hogy egy-egy kötelezőnek mondott győzelem megszerzése sokszor bizony csak komolyabb erőfeszítések árán sikerül, mint egy élcsapattal játszani egy jó kis meccset. A SZVSE-Gyálarét azonban úgy tűnik, ebben a szezonban már felnőtt a feladatoz. Bacsáék a Szentes mattolását követően a Kiskundorozsmát is viszonylag egyértelműen fektették két vállra, s az újabb három ponttal megszilárdították helyüket az élmezőnyben. Elszakadni látszik az első hét alakulat a megye I-ben: a Sándorfalva, a Csongrád, a Kiszombor, az Ásotthalom, a Mórahalom és a Kistelek mellett – a jelenlegi állás szerint – a SZVSE-Gyálarét is harcban lehet majd a jobb helyezésekért.

Toborzó

A Rendőr TE labdarúgó-szakosztálya várja mindazon gyermekek és szülők jelentkezését, akik a labdarúgás iránt érdeklődnek. Az edzések helyszíne: a Hunyadi téri sportpálya (Dózsa-pálya). Érdeklődni lehet Sahin-Tóth Dezső ügyvezetőnél (tel.: 30/985-25-86).

Ami a kiskundorozsmai meccset illeti, a vendégek már az első félidőben világossá tették, hogy jobbak ellenfelüknél, s

Völgyi Roland

duplájával megnyugtató előnyre tettek szert. A hazaiak a második félidőben ugyan szépítettek, de a kissé kiengedő vasutasok sikere így sem forgott veszélyben. A SZVSE-Gyálarét számára folytatódik a „kötelező feladatok” sora: a 7. fordulóban szeptember 27-én (vasárnap) 15.30-kor a hátsó régióhoz tartozó Balástyát látják vendégül Gyálaréten.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában:

Kiskundorozsmai ESK – SZVSE-Gyálarét 1-2 (0-2).

Kiskundorozsma, 100 néző. Vezette: Csatári. Dorozsma: Pozor – Makra, Kőszegi, Király, Gábor (Lukács), Fazekas, Marjanucz, Péter, Makai, Fülepi, Kalános (Szécsényi). Edző: Szabó Zsolt. SZVSE-Gyálarét: Udvari – Szigeti, Hegyesi Á., Bacsa, Földeák, Dürgő, Mangó (Virág), Simon (Szőri), Ágoston, Hegyesi Zs., Völgyi. Edzők: Sahin-Tóth Dezső, Kozma Zoltán, Papp Róbert. Gólszerző: Fülepi, illetve Völgyi 2. Sahin-Tóth Dezső:

„Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de örülök, hogy összejött az újabb győzelem. Kollégáimmal igyekeztünk azoknak a játékosoknak bizalmat szavazni, akik az edzéseken a leginkább odateszik magukat. Az első félidőben nagyon jól pörgött a csapat, sorra vezettük a szép támadásokat, s akkor sem szólhattak volna semmit a hazaiak, ha még több góllal vezetünk. A félidőben viszont sajnos megint leültünk, ami nem először fordul elő. Komolyan mondom, már azon gondolkozunk, hogy be sem kellene mennünk az öltözőbe! Kiegyenlítetté vált a találkozó, betalált a Dorozsma, s bár mi is alakítottunk ki lehetőségeket, nem tudtunk a kapuba találni. A helyzetkihasználáson tehát még van mit csiszolnunk, s azt is igyekszünk megfejteni, mi történik a szünetekben a társasággal. Két gólja miatt Völgyi Rolandot kell kiemelnem, rajta kívül Szigeti Tamás remekelt – különösen az első félidőben –, illetve Bacsa András és Mangó Ferenc nyújtott megbízható teljesítményt.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.