Labdarúgás: tovább robog a SZVSE-Gyálarét

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Szentesi Kinizsi legyőzését követően újból hozta a kötelezőt a vasutas a labdarúgó megyei I. osztályban: Völgyi Roland duplájával Dorozsmán tudott győzni Sahin-Tóth Dezső alakulata.

„Mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek” – mondta Sahin-Tóth Dezső, a SZVSE mestere a kiskundorozsmai látogatás előtt. A szakember arra célzott, hogy egy-egy kötelezőnek mondott győzelem megszerzése sokszor bizony csak komolyabb erőfeszítések árán sikerül, mint egy élcsapattal játszani egy jó kis meccset. A SZVSE-Gyálarét azonban úgy tűnik, ebben a szezonban már felnőtt a feladatoz.
Bacsáék a Szentes mattolását követően a Kiskundorozsmát is viszonylag egyértelműen fektették két vállra, s az újabb három ponttal megszilárdították helyüket az élmezőnyben. Elszakadni látszik az első hét alakulat a megye I-ben: a Sándorfalva, a Csongrád, a Kiszombor, az Ásotthalom, a Mórahalom és a Kistelek mellett – a jelenlegi állás szerint – a SZVSE-Gyálarét is harcban lehet majd a jobb helyezésekért.

Toborzó

A Rendőr TE labdarúgó-szakosztálya várja mindazon gyermekek és szülők jelentkezését, akik a labdarúgás iránt érdeklődnek. Az edzések helyszíne: a Hunyadi téri sportpálya (Dózsa-pálya). Érdeklődni lehet Sahin-Tóth Dezső ügyvezetőnél (tel.: 30/985-25-86).

Ami a kiskundorozsmai meccset illeti, a vendégek már az első félidőben világossá tették, hogy jobbak ellenfelüknél, s Völgyi Roland duplájával megnyugtató előnyre tettek szert. A hazaiak a második félidőben ugyan szépítettek, de a kissé kiengedő vasutasok sikere így sem forgott veszélyben.
A SZVSE-Gyálarét számára folytatódik a „kötelező feladatok” sora: a 7. fordulóban szeptember 27-én (vasárnap) 15.30-kor a hátsó régióhoz tartozó Balástyát látják vendégül Gyálaréten.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában:

Kiskundorozsmai ESK – SZVSE-Gyálarét 1-2 (0-2). Kiskundorozsma, 100 néző. Vezette: Csatári.
Dorozsma: Pozor – Makra, Kőszegi, Király, Gábor (Lukács), Fazekas, Marjanucz, Péter, Makai, Fülepi, Kalános (Szécsényi). Edző: Szabó Zsolt.
SZVSE-Gyálarét: Udvari – Szigeti, Hegyesi Á., Bacsa, Földeák, Dürgő, Mangó (Virág), Simon (Szőri), Ágoston, Hegyesi Zs., Völgyi. Edzők: Sahin-Tóth Dezső, Kozma Zoltán, Papp Róbert.
Gólszerző: Fülepi, illetve Völgyi 2.

Sahin-Tóth Dezső: „Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de örülök, hogy összejött az újabb győzelem. Kollégáimmal igyekeztünk azoknak a játékosoknak bizalmat szavazni, akik az edzéseken a leginkább odateszik magukat. Az első félidőben nagyon jól pörgött a csapat, sorra vezettük a szép támadásokat, s akkor sem szólhattak volna semmit a hazaiak, ha még több góllal vezetünk. A félidőben viszont sajnos megint leültünk, ami nem először fordul elő. Komolyan mondom, már azon gondolkozunk, hogy be sem kellene mennünk az öltözőbe! Kiegyenlítetté vált a találkozó, betalált a Dorozsma, s bár mi is alakítottunk ki lehetőségeket, nem tudtunk a kapuba találni. A helyzetkihasználáson tehát még van mit csiszolnunk, s azt is igyekszünk megfejteni, mi történik a szünetekben a társasággal. Két gólja miatt Völgyi Rolandot kell kiemelnem, rajta kívül Szigeti Tamás remekelt – különösen az első félidőben –, illetve Bacsa András és Mangó Ferenc nyújtott megbízható teljesítményt.”

no images were found

Előző sztori

Idén már 6 milliót kapott az előzetesben lévő Hunvald

Default thumbnail
Következő sztori

Teke: továbbra is nagyon magabiztos a Szegedi TE

Legutóbbi hasonló cikkek