Gazdaság

Több mint 120 vállalat a szabadkai gazdasági vásáron

Több mint 120 vállalat a szabadkai gazdasági vásáron

2009. augusztus 24., hétfő
Több mint 120 vállalat a szabadkai gazdasági vásáron

Hétfőn kezdődik és csütörtökig tart Szabadkán a harmadik Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár, amelynek ezúttal is a városi Sportcsarnok ad otthont. A rendezvény nyitónapján, a Városháza dísztermében nemzetközi konferenciát tartanak, amelyre a szervezők meghívást küldtek az Európai Unió minden belgrádi nagykövetének, illetve az Egyesült Államok, Kína, Japán és Oroszország diplomáciai képviselőinek – olvasható a VajdaságMa hírportálon.

A Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásáron több mint 120 vállalat képviselteti magát megközelítőleg 1400 négyzetméteren. Szerbián kívül Magyarországról, Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából és Romániából is várnak kiállítókat, de a szomszédos városok: Magyarkanizsa, Zenta, Topolya, Kishegyes és Óbecse vállalkozói is képviseltetik magukat a vásáron. A belépő 100 dinár lesz, amely egyben egy sorsjegy is a nyereményjátékra, a fődíj egy 50 ezer dináros vásárlási utalvány a Masterplast jóvoltából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.