Bulvár

Baleset: Traktorral ütközött személyvonat

Baleset: Traktorral ütközött személyvonat

2009. augusztus 31., hétfő
Baleset: Traktorral ütközött személyvonat

Egy traktor és egy személyvonat ütközött egy biztosítatlan vasúti átjáróban Szegvár közelében hétfőn kora délután– közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenlegi adatok alapján egy személyvonat Szentes irányából Hódmezővásárhely felé haladt, amikor Szegvár közelében, a kórógyszentgyörgyi megállónál egy traktor kellő körültekintés nélkül hajtott a vasúti sínekre és összeütköztek. A vonat vezetője hiába fékezett, már nem tudott megállni. Az elsődleges adatok szerint a traktor sofőrjének vezetője könnyebben sérült. A vonaton senki sem sérült meg. A baleset körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatott a szóvivő. A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság közleményében az áll, hogy az Uzsgyi motorvonat annyira megsérült, hogy nem tudta tovább folytatni az útját. A közlekedés helyreállását a szakemberek 15 óra körüli időre ígérték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.